hozzávalók 4 főre
- 2 cs Albert keksz (220 g/csomag)
- 4 ek liszt
- 2 ek kakaó
- 20 dkg kristálycukor
- 3 dl tej
- 25 dkg Rama
- 1 dl fekete kávé
- rumaroma ízlés szerint
elkészítés
- A tejet feltesszük forrni.
- A lisztet, a kakaót, a kristálycukrot összekeverjük.
- Ha a tej forrásközeli állapotú, hozzákeverjük a lisztes-kakaós-cukros keveréket.
- Miután elolvadt benne a keverék, hozzáadjuk a margarint, a kávét és a rumot.
- Addig főzzük, amíg nem forr. Kicsit hagyjuk hűlni.
- A kekszeket összeragasztjuk a krémmel, majd bekenjük a tetejét is, díszítésnek szórhatunk rá kókuszreszeléket.
- Becsomagoljuk alufóliába, és egy éjszakát pihenni hagyjuk a hűtőben.
- Tálalákor a rudat ferdén szeleteljük.
Forrás: nosalty
Megjegyzések
Megjegyzés küldése