Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 2 tv paprika
- 2 paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg gomba
- tejföl
- liszt
- só
- bors
- tejföl
Elkészítés:
- Enyhén klopfoljuk a húsokat, sózzuk, borsozzuk
- Serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk benne a hússzeleteket, majd kitesszük egy tányérra
- A zöldségeket felaprítjuk, mintha lecsót csinálnánk, a gombát szeletekre vágjuk
- A húsból visszamaradt olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot
- Visszarakjuk a hússzeleteket, annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje és puhulásig főzzük (kb. egy óra)
- Ha megpuhult a hús, kivesszük egy tányérra a zöldségekhez lisztből és telfölből habarást készítünk
- Rizzsel tálaljuk
Megjegyzések
Megjegyzés küldése