hozzávalók 4 főre
50 dkg csirkemell
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
2 ek mustár
2 ek liszt
só, bors
elkészítés
Csirkemellet csíkokra vágjuk.
Serpenyőben olajat hevítünk, majd rátesszük a húst, és megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.
Amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát, és sütjük még pár percig.
Lisztet, tejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük, és összeforraljuk.
Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/mustaros-lilahagymas-csirkemell
50 dkg csirkemell
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
2 ek mustár
2 ek liszt
só, bors
elkészítés
Csirkemellet csíkokra vágjuk.
Serpenyőben olajat hevítünk, majd rátesszük a húst, és megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.
Amikor a hús megpuhult, rátesszük a cikkekre szeletelt hagymát, és sütjük még pár percig.
Lisztet, tejszínt és a mustárt összekeverjük, ráöntjük, és összeforraljuk.
Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/mustaros-lilahagymas-csirkemell
Megjegyzések
Megjegyzés küldése