Hozzávalók:
25 dkg filézett csirkemell (általában egy kb 0,5-0,75 kg)
2 evőkanál liszt
zsemlemorzsa
1 tojás
Idő: 30 perc
Elkészítés:
1 fél csirkemellet haránt felszeletelünk kb 4 szeletre, és besózzuk, és 10 percig pihentetjük. Utána először lisztben, majd tojásban végül zsemlemorzsában megforgatjuk, és kisütjük fedő alatt közepes lángon olajban.
Rizzsel vagy sültkrumplival tálaljuk.
25 dkg filézett csirkemell (általában egy kb 0,5-0,75 kg)
2 evőkanál liszt
zsemlemorzsa
1 tojás
Idő: 30 perc
Elkészítés:
1 fél csirkemellet haránt felszeletelünk kb 4 szeletre, és besózzuk, és 10 percig pihentetjük. Utána először lisztben, majd tojásban végül zsemlemorzsában megforgatjuk, és kisütjük fedő alatt közepes lángon olajban.
Rizzsel vagy sültkrumplival tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése