Hozzávalók (1 személyre):
szalonna
hagyma (1db, kis)
kolbász (5dkg)
paprika (3-4db)
paradicsom (1-2 db)
só
Idő: kb. 30 perc
Elkészítés:
Először a szalonnát kockára vágjuk, aztán ezen a zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát (kislángon). Eztuán a kolbászt karikára vágjuk és hozzáadjuk. Eztuán a kockára vágott paprikát nagyobb lángon pirítani kezdjük, közben megsózzuk. (Néhány percig) Végül hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot, és lassú tűzön készre főzzük.
szalonna
hagyma (1db, kis)
kolbász (5dkg)
paprika (3-4db)
paradicsom (1-2 db)
só
Idő: kb. 30 perc
Elkészítés:
Először a szalonnát kockára vágjuk, aztán ezen a zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát (kislángon). Eztuán a kolbászt karikára vágjuk és hozzáadjuk. Eztuán a kockára vágott paprikát nagyobb lángon pirítani kezdjük, közben megsózzuk. (Néhány percig) Végül hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot, és lassú tűzön készre főzzük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése